Boldklubben vli

Fra Veterinær og Landbohøjskolen til en mangfoldig klub på Frederiksberg

Siden 1929

Veterinær og Landbohøjskolens Idrætsforening

En klub med rødder tilbage til 1929

Veterinær- og Landbohøjskolens Idrætsforening (VLI) blev grundlagt i 1929 og tilbød i starten mulighed for at dyrke idræt til de studerende på KVL, primært fodbold, atletik og boksning. Siden da er klubben vokset og har tiltrukket medlemmer med forskellige baggrunde, herunder studerende og arbejdende. VLI har altid haft fokus på et stærkt fællesskab og arrangerer flere fester om året, hvor alle hold samles for at have det sjovt.

Klubben er i dag en åben forening, hvor alle kan deltage og er en interesseorganisation under De Studerendes Råd på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. VLI har i årenes løb haft en række forskellige idrætsgrene, men i dag er fodbold en af de seks tilbageværende.

I 1947 opnåede VLI tilladelse til at deltage hos KBU og blev ekstraordinært medlem året efter. Klubben har siden deltaget i flere kampe og har haft en stærk tilknytning til KVL og senere LIFE – Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Som en af de små klubber på Frederiksberg er klubånden stærk i VLI, og der er et stærkt socialt sammenhold på tværs af holdene. Træninger på tværs af holdene i løbet af sommer- og vinterperioden har været en success og styrker fællesskabet yderligere.

Vi er stolte af vores historie og vores klubfællesskab, og vi ser frem til at byde dig velkommen på banen og til vores fester og arrangementer.